E-MAIaLe Bianco 18 april 2021, de 8e nieuwsbrief.

villa il maiale bianco uitzicht vanaf ontbijt terras

Italië gaat weer open

De regering Draghi heeft aangekondigd dat ze van plan zijn om Italië langzaam uit de lockdown te halen. Dit proces begint vanaf 26 april. Lombardije komt dan in een (versterkte) gele zone. Dit houdt in dat vanaf 15 mei de zwembaden en stranden opengaan. Restaurants en bars openen hun terrassen en kan er weer geluncht en gedineerd worden (verplicht reserveren, max 4 pers.).Vanaf 1 juni kan er binnen in de restaurants geluncht worden, 1 juli wordt verwacht dat musea en themaparken weer opengaan .Ondertussen kunnen ons weer buiten onze gemeentegrenzen begeven en zijn vrienden- en familiebezoekjes weer toegestaan.

Mondkapjes en afstand houden blijven verplicht.

De komende weken zullen er meer details gedeeld gaan worden maar het begin is er!

 

Lekker rustig in Valle Intelvi

De verwachting is dat de Vallei redelijk rustig zullen zijn. De Amerikanen, Chinezen en andere niet Europese vakantiegangers zijn dit jaar nog niet welkom in Italië. Voor hun blijven de grenzen nog even gesloten. Dit is de kans om deze prachtige Vallei te bezoeken!

 

Logeren in B&B Villa il Maiale Bianco

Zoek je nog een overnachting voor je vakantie?Wij zijn vanaf de 26 april volledig geopend en we nemen uiteraard de verplichte voorzorgsmaatregelen betreffende Covid. Onze gasten kunnen volop genieten van de mooie plekjes die de Vallei ons biedt.

Mocht de grenzen toch nog dicht blijven dan ontvang je je aanbetaling gewoon terug. Zie hiervoor ook onze website B&B Villa il Maiale Bianco

Boek een kamer, pak je koffer en kom de Vallei ontdekken. Vakantie begint!

Pieter en Wietske in de tuin april 2021

A presto, Wietske en Pieter van der Ham Danser

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *